Η ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΟ Era-11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. έχει τιμητικά προσκληθεί να συμμετάσχει ως συνδιοργανωτής επιστημονικός φορέας στο 11ο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Era-11 που οργανώνει το Piraeus University of Applied Sciences, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2016 .

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: http://era.teipir.gr/ και  http://era.teipir.gr/sites/default/files/intention_era_-_11_0.pdf

Στο πλαίσιο αυτής της επιστημονικής διοργάνωσης της οποίας κύριοι τομείς ενδιαφέροντος αποτελούν οι Νέες Τεχνολογίες και η δυναμική που προσδίδουν σε διάφορους τομείς παραγωγής, η ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. πρόκειται να διοργανώσει επιστημονικά Συμπόσια με τίτλο:  «Τεχνολογίες Αιχμής, Εκπαίδευση, Συμβουλευτική και Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας».

Το συμπόσιο έχει ως στόχο να αναδείξει καλές πρακτικές και μεθοδολογίες που αξιοποιούνται στο πλαίσιο του θεσμού Συμβουλευτικής-Προσανατολισμού προκειμένου οι νέοι/ες να ενημερωθούν- ευαισθητοποιηθούν σε νεοεμφανιζόμενες ανάγκες στον εργασιακό χώρο που σχετίζονται με τις δυνατότητες δυναμικών και καινοτόμων εφαρμογών ως αποτέλεσμα των σύγχρονων τεχνολογικών και θεωρητικών εξελίξεων. Η εξειδικευμένη πληροφόρηση, η διερεύνηση σχετικών επαγγελματικών ενδιαφερόντων, η υποστήριξη στη λήψη εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων, η μετάβαση από την εκπαίδευση στην απασχόληση, η δια βίου ανάπτυξη δυνητικά αποτελούν άξονες του συμποσίου και των προτάσεων για σχετική εισήγηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να συμμετάσχουν στο συμπόσιο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά (σε αρχείο word) στο email της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι τις 19 Ιουνίου 2016:  Title of the paper (16pt, bold) Author(s), including institution, postal and e-mail addresses (12pt),  The word "Abstract" centered, 12pt, The text of the abstract in 11pt, 200-400 words,  Keywords, 11pt, up to 5. Για τα λοιπά θέματα ισχύουν τα οριζόμενα στο E-ra 11

Σημειώνεται ότι γλώσσα  του συνεδρίου είναι η αγγλική.

 

Με εκτίμηση
Ράνυ Καλούρη                                   
Καθηγήτρια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.              
Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.